måndag 5 november 2007

Framme!

I lordags kvall rullade vi in i Jerusalem efter en lang sista dag bakom styret. Det kandes nastan lite overkligt att efter fem manaders cykling vara framme i Palestina. Dagen borjade tidigt, lite efter sex pa morgonen gav vi oss av fran resturangen vid doda havets kust som var vart sista overnattningsstalle i Jordanien. Granspasseringen gick ganska smidigt men tog anda drygt fyra timmar med alla sakerhetskontroller, fragor och all vantetid. Val inne pa vastbanken vantade nagra mils cykling och ungefar 900 hojdmeters uppforsbackar sa vi var riktigt trotta men valdigt valdigt glada och nojda nar vi slutligen kom fram till hotellet i Jerusalem.

I morgon (tisdag) aker vi till Ramallah for att ga en tvadagars traning och utbildning med ISM (international Solidarity Movement) innan vi ska ut och agera pa riktigt. Vi ar grymt peppade och ser fram emot traningen och vistelsen har.

Manga kramar!

3 kommentarer:

Niklas sa...

Hurra!!! Grattis!!! Grymt! Är verkligen imponerad och fascinerad att allt gått så bra och att ni nu är framme. Hoppas verkligen ni får en fantastisk vistelse och att ni kan hjälpa människor där borta. All lycka till! /Niklas

Per sa...

Ni har gjort det!!!! Vilken grej! Även om erat ISM-uppdrag är ett viktigt uppdrag så har Ni gjort en bragd redan! Ser fram emot att få veta hur ISM fungerar i praktiken! Kram och salut på er och en stor kram från Per

Livsnerv sa...

Fantastiskt! Jag är mäkta imponerad av er enorma prestation. Det måste kännas både härligt och egendomligt att nå fram till målet när vägen varit så lång. Fortsätt nu i samma stil!